Βρέθηκε το κτίριο που θα στεγάσει το VAR!

Βρέθηκε το κτίριο που θα στεγάσει το VAR!

Δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο ίδιο κτίριο και η κεντρική επιτροπή διαιτησίας.

Ένα σημαντικό βήμα για την λειτουργία του VAR από την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έγινε σήμερα με την απόφαση της ΕΠΟ να προχωρήσει στην ενοικίαση ακινήτου που θα στεγάσει τον εξοπλισμό του VAR και θα λειτουργεί ως το στρατηγείο της διαιτησίας, αφού δεν αποκλείεται να μεταφερθεί εκεί και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Το κτίριο που θα ενοικιάσει η ΕΠΟ βρίσκεται στο Μαρούσι, έχει επιφάνεια 354 τετραγωνικά μέτρα και άλλους χώρους (αποθήκες κλπ) και θεωρείται ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη λειτουργία του VAR.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE