Διαψεύδουν οι ελληνικές Αρχές ισχυρισμούς περί συνεργασίας με φερόμενο μέλος του ISIS που συνελήφθη στην Ουγγαρία

Διαψεύδουν οι ελληνικές Αρχές ισχυρισμούς περί συνεργασίας με φερόμενο μέλος του ISIS που συνελήφθη στην Ουγγαρία

Κατηγορηματικά διαψεύδουν οι ελληνικές Αρχές τους ισχυρισμούς περί συνεργασίας με 27χρονο άνδρα, φερόμενο ως μέλος του Iσλαμικού Κράτους, ο οποίος συνελήφθη στην Ουγγαρία.


Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος έχει λάβει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, στην οποία ήταν εγκατεστημένος με την οικογένειά του από το 2016, συνελήφθη στην Ουγγαρία τον Δεκέμβριο του 2018, με πλαστά έγγραφα και με κατηγορίες για παράνομη διακίνηση ανθρώπων.

Οι Αρχές της Ουγγαρίας επικαλούνται στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο συγκεκριμένος άνδρας είναι μέλος του ISIS και συμμετείχε σε αποκεφαλισμούς αιχμαλώτων, ενώ η Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες ανάκλησης του καθεστώτος του πολιτικού πρόσφυγα που του έχει αποδοθεί από το καλοκαίρι του 2018.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ουγγρικού Τύπου, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι συνεργάζεται με τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, ισχυρισμό τον οποίο διέψευσαν κατηγορηματικά οι ελληνικές Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE