Τάκης Αντωνίου: «Περιμένω κόσμο με Ομόνοια» – Ατάκες για 13 σερί νίκες και πως βλέπει ΑΕΛ και Απόλλωνα

Τάκης Αντωνίου: «Περιμένω κόσμο με Ομόνοια» – Ατάκες για 13 σερί νίκες και πως βλέπει ΑΕΛ και Απόλλωνα

Ο παλαίμαχος παίκτης και πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για το επερχόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια, την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα αλλά και τον Μούσα Αλ Τάμαρι.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για Ομόνοια: «Σε αυτό τον αγώνα αναμένω μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Το ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή, έχει επιστρέψει στην κορυφή και υπάρχει ενθουσιασμός. Και στην Ομόνοια υπάρχει ένας νέος αέρας. Γίνεται μια προσπάθεια που βρίσκεται σε καλό δρόμο. Υπάρχει μια διαφορετική προοπτική αυτή τη φορά. Υπάρχουν και οι Ελλαδίτες διεθνείς, με τον Κολοβό που πέτυχε και ένα γκολ. Ελπίζουμε να υπάρχει πολύς κόσμος»

Για τις 13 σερί νίκες: «Λέει πάρα πολλά για τη δυναμικότητα των ομάδων μέχρι στιγμής. Από τώρα και μετά δεν λέει τίποτα. Είναι στατιστικά που καταγράφουν τι έγινε στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος για το ΑΠΟΕΛ. Κυκλοφορεί ένας θετικός αέρας στην Ομόνοια και θα πρέπει να προσέξει το ΑΠΟΕΛ και να περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση».

Για τον Τάμαρι: «Μετά το ασιατικό κύπελλο, ήρθε 4 μέρες πριν τον αγώνα που ακολουθούσε και δεν έπαιξε. Αυτό έδωσε λανθασμένα μηνύματα στην ομάδα, που τελικά δεν νίκησε. Έχεις τον καλύτερο σου παίκτη, πρέπει να παίξει στο ντέρμπι.

Γενικότερα, θα έλεγα, ότι η ποιότητα κάποιων παικτών και η αδυναμία των αντιπάλων του κάνει τη διαφορά. Η ΑΕΛ έκανε μια καλή πορεία, όμως δεν μπορούσε για κάτι παραπάνω. Ειδικά ο Απόλλωνας που είναι καλά στελεχωμένος, του στοίχησε η συμμετοχή στην Ευρώπη και οι τραυματισμοί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE