ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραμένει μυστήριο ο θάνατος του 23χρονου – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραμένει μυστήριο ο θάνατος του 23χρονου – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Δεν έριξε φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 23χρονου, που εντοπίστηκε νεκρός την Τετάρτη (27/3) στο σπίτι του, η νεκροτομή.

Την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους την Πέμπτη (28/3).

Από την νεκροτομή, δεν κατέστη δυνατόν να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 23χρονου. Σημειώνεται ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 23χρονος Ελληνοκύπριος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας και διέμενε με την οικογένεια του σε περιοχή στα σύνορα Ανθούπολης - Αγίων Τριμιθιάς και συγκεκριμένα πίσω από το Nicosia Mall.   

Τον 23χρονο εντόπισε νεκρό ο αδελφός του, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες υπηρεσίες.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κανείς δεν κάνει πίσω - Αννίτα και Αβέρωφ σε τροχιά σύγκρουσης για το 2028 - Η κάλπη, το Κυπριακό και η μάχη για το χρίσμα

ΔΗΣΥ: Κανείς δεν κάνει πίσω - Αννίτα και Αβέρωφ σε τροχιά σύγκρουσης για το 2028 - Η κάλπη, το Κυπριακό και η μάχη για το χρίσμα

Η Πινδάρου μπαίνει νωρίς σε τροχιά 2028, με την Αννίτα Δημητρίου και τον Αβέρωφ Νεοφύτου να μην δείχνουν διάθεση υποχώρησης και τον Γιώργο Παμπορίδη να παραμένει στην εξίσωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE