ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραμένει μυστήριο ο θάνατος του 23χρονου – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραμένει μυστήριο ο θάνατος του 23χρονου – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Δεν έριξε φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 23χρονου, που εντοπίστηκε νεκρός την Τετάρτη (27/3) στο σπίτι του, η νεκροτομή.

Την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους την Πέμπτη (28/3).

Από την νεκροτομή, δεν κατέστη δυνατόν να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 23χρονου. Σημειώνεται ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 23χρονος Ελληνοκύπριος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας και διέμενε με την οικογένεια του σε περιοχή στα σύνορα Ανθούπολης - Αγίων Τριμιθιάς και συγκεκριμένα πίσω από το Nicosia Mall.   

Τον 23χρονο εντόπισε νεκρό ο αδελφός του, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες υπηρεσίες.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE