ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ 66ΧΡΟΝΗΣ: Νέα στοιχεία που ανατρέπουν την αρχική καταγγελία

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ 66ΧΡΟΝΗΣ: Νέα στοιχεία που ανατρέπουν την αρχική καταγγελία

Στοιχεία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, φαίνεται πως ανατρέπουν τους ισχυρισμούς της 66χρονης, όταν κρατείτο παρά την θέλησή της σε οικία από 54χρονη και μάλιστα ότι υπέστη κακοποίηση.

Συγκεκριμένα, το ΤΑΕ Λάρνακας, έχει στην κατοχή του οπτικό υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών, στο οποίο παρουσιάζονται μαζί οι δύο γυναίκες. Το οπτικό υλικό, είναι από την περίοδο που η 66χρονη ισχυρίστηκε στην καταγγελία της ότι κρατείτο από την 54χρονη παρά την θέλησή της σε οικία.  

Θυμίζουμε ότι όπως ανέφερε το ThemaOnline σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η 66χρονη παραπονούμενη, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι γνωρίστηκε με την 54χρονη τον Σεπτέμβριο του 2018 και από τον Οκτώβριο μέχρι τις 26 Μαρτίου την είχε περιορισμένη στην οικία της. Μάλιστα, κατήγγειλε και περιστατικά βίας εναντίον της.

Σημειώνεται ότι, η 66χρονη παραπονούμενη, φέρεται να υπέπεσε σε σοβαρές αντιφάσεις στην κατάθεσή της.

Τόσο οι ισχυρισμοί της 66χρονης, όσο και το οπτικό υλικό που εξασφαλίστηκε από το ΤΑΕ Λάρνακας, τυγχάνουν της ανάλογης διερεύνησης από τις αρμόδιες Αρχές.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top