Αναστασίου ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Να σπάσουμε την αρνητική παράδοση και να γράψουμε ιστορία»

Αναστασίου ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Να σπάσουμε την αρνητική παράδοση και να γράψουμε ιστορία»

Ο Ελλαδίτης προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, μίλησε στο επίσημο κανάλι των «πράσινων» για το προσεχές «αιώνιο» ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, ενώ σχολίασε και τη μέχρι στιγμής παρουσία της Λευκωσιάτικης ομάδας.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τo που θα εστιάσει η ομάδα του στο ντέρμπι: «Το σημαντικό θα είναι η πειθαρχία. Νομίζω ότι στο πρώτο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, είχαμε ένα πλάνο που ακολουθήσαμε και μας έδωσε το προβάδισμα, όμως οι τραυματισμοί μας αποσυντόνισαν. Το σημαντικό είναι οι παίκτες να εφαρμόσουν το πλάνο και σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα, να τελειώσουμε τις φάσεις».

Για την ψυχολογία της ομάδας, μετά από ενδεχόμενη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Πάντα είναι σημαντική η νίκη σε ντέρμπι. Αν ανατρέξουμε όμως και δούμε την παράδοση τα τελευταία χρόνια, είναι αρνητική και δεν βοηθάει την ομάδα μας. Θα είναι σημαντικό και για τους παίκτες και για τον κόσμο να κερδίσουμε, για να μείνουν κάτα κάποιο τρόπο στην ιστορία, ότι σταμάτησαν ένα αρνητικό σερί και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως θα προσπαθήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Νομίζω πως η εικόνα της ομάδας, λέει ότι δεν έχουμε παρατήσει παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε και με τον ΑΠΟΕΛ».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Δουλέψαμε πολύ, ήταν χρήσιμη η διακοπή, γιατί κάποια παιδιά πήγαν και στις Εθνικές τους ομάδες. Το γκρουπ είναι μικρό και με τους τραυματίες, θέλαμε να αποφορτίσουμε κάποιους παίκτες και παράλληλα να δώσουμε σε κάποιους άλλους να δουλέψουν κάποια πράγματα. Θέλαμε να δούμε και την κατάσταση των νέων απέναντι σε ομάδα πρώτης κατηγορίας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τον τρόπο δουλειάς».

Για τη νέα σεζόν: «Στόχος μας είναι να χτίσουμε μία ταυτότητα και νοοτροπία, για να μπαίνουμε στα ματς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για εμάς είναι σημαντικό τα παιδιά να έχουν ένα πράγμα στο μυαλό τους, πως ο στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να χτίσουμε νοοτροπία νικητή. Αυτό πρέπει να έχουμε ως βάση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.