Κύπριος παράγοντας… απειλεί (εμμέσως πλην σαφώς) τον διαιτητή

Κύπριος παράγοντας… απειλεί (εμμέσως πλην σαφώς) τον διαιτητή

Το είδαμε κι αυτό…

Παράγοντας Κυπριακής ομάδας να… απειλεί μέσω Facebook το διαιτητή του ερχόμενου αγώνα της ομάδας του, ότι θα τον… στείλει σπίτι του αν κάνει αυτό που… νομίζει!

Βέβαια, στο σχόλιο του δεν διευκρινίζει σε ποιον απευθύνεται, αλλά είναι από τις περιπτώσεις που λέμε «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια»!

Καλό θα είναι οι παράγοντες να είναι πιο ψύχραιμοι αν μη τι άλλο στα σχόλια τους στα social media. Δεν χρειάζεται να ρίχνουν κι αυτοί (κι άλλο) «λάδι στη φωτιά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE