Το τ/κ Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου κατέρχεται με 2 υποψήφιους στις ευρωεκλογές

Το τ/κ Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου κατέρχεται με 2 υποψήφιους στις ευρωεκλογές

Το τ/κ Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου (Kibris Sosyalist Partisi) κατέρχεται στις επερχόμενες ευρωεκλογές με δύο υποψηφίους τον Μεχμέτ Μπιριντζί και τον Καζίμ Χαλίτ.

Σε δελτίο Τύπου που στάληκε σήμερα στα ΜΜΕ στην ελληνική γλώσσα αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι αν εκλεγούν "θα χρησιμοποιήσουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως βήμα έκφρασης των εργατών προκειμένου να προστατεύσουν και να προωθήσουν τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων και της εργατικής τάξης σε ολόκληρη την Κύπρο".

"Θα αγωνιστούμε από αυτό το βήμα για την ειρήνη, ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, και  για τον σοσιαλισμό, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση, την πείνα και τη φτώχεια", αναφέρεται.

Το KSP καλεί τους εργαζόμενους να τους στηρίξουν, "για δυναμώσει ο αγώνας για μια Ανεξάρτητη, Ενωμένη και Δημοκρατική Κύπρο, απαλλαγμένη από την κατοχή, από ξένους στρατούς και ξένες βάσεις" και για να αποτραπεί η μετατροπή της Κύπρου σε ΝΑΤΟϊκή βάση  και να προστατευθεί η γειτονιά μας από τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE