Ίντερ: Επιστρέφει σαν… «βρεγμένη γάτα» ο Ικάρντι!

Ίντερ: Επιστρέφει σαν… «βρεγμένη γάτα» ο Ικάρντι!

O Mάουρο Ικάρντι επιστρέφει στις προπονήσεις, ωστόσο αναμένεται να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για όλα όσα προηγήθηκαν.

Από την περασμένη Πέμπτη, ο Αργεντινός επιθετικός βρισκόταν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να εντείνει το ατομικό πρόγραμμα, μετά τις αποθεραπείες που ακολουθούσε για τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε και το πρωί της Τρίτης ήταν έτοιμος να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, για πρώτη φορά έπειτα από 40 ημέρες.

Ο Ικάρντι αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι κόντρα στη Λάτσιο, ωστόσο, σύμφωνα με την «La Gazzetta dello Sport», ο 26χρονος επιθετικός θα ζητήσει από τους συμπαίκτες του συγγνώμη για όλα όσα προηγήθηκαν και φυσικά για την απουσία του.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.