Ελλάδα: Απολογείται στον ανακριτή ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ελλάδα: Απολογείται στον ανακριτή ο Ηλίας Κασιδιάρης

Μπαίνοντας στο κτίριο έδειξε τα χέρια του σε δημοσιογράφους και είπε ότι οι χειροπέδες είναι γιατί κάποιοι φοβούνται την αλήθεια

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης έφτασε στην Ευελπίδων, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του βίντεο με συνομιλία του με τον πρώην γενικό γραμματέα Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ευελπίδων και λίγα λεπτά αργότερα στο γραφείο του ανακριτή. Μπαίνοντας στο κτίριο έδειξε τα χέρια του σε δημοσιογράφους και είπε ότι οι χειροπέδες είναι γιατί κάποιοι φοβούνται την αλήθεια.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζει την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της παραβίασης του απορρήτου ίδιας προφορικής συνομιλίας και χρήση παράνομης αποτύπωσης ίδιας προφορικής συνομιλίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE