Ελλάδα: Απολογείται στον ανακριτή ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ελλάδα: Απολογείται στον ανακριτή ο Ηλίας Κασιδιάρης

Μπαίνοντας στο κτίριο έδειξε τα χέρια του σε δημοσιογράφους και είπε ότι οι χειροπέδες είναι γιατί κάποιοι φοβούνται την αλήθεια

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης έφτασε στην Ευελπίδων, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του βίντεο με συνομιλία του με τον πρώην γενικό γραμματέα Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ευελπίδων και λίγα λεπτά αργότερα στο γραφείο του ανακριτή. Μπαίνοντας στο κτίριο έδειξε τα χέρια του σε δημοσιογράφους και είπε ότι οι χειροπέδες είναι γιατί κάποιοι φοβούνται την αλήθεια.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζει την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της παραβίασης του απορρήτου ίδιας προφορικής συνομιλίας και χρήση παράνομης αποτύπωσης ίδιας προφορικής συνομιλίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.