Ελλάδα: Απολογείται στον ανακριτή ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ελλάδα: Απολογείται στον ανακριτή ο Ηλίας Κασιδιάρης

Μπαίνοντας στο κτίριο έδειξε τα χέρια του σε δημοσιογράφους και είπε ότι οι χειροπέδες είναι γιατί κάποιοι φοβούνται την αλήθεια

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης έφτασε στην Ευελπίδων, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του βίντεο με συνομιλία του με τον πρώην γενικό γραμματέα Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ευελπίδων και λίγα λεπτά αργότερα στο γραφείο του ανακριτή. Μπαίνοντας στο κτίριο έδειξε τα χέρια του σε δημοσιογράφους και είπε ότι οι χειροπέδες είναι γιατί κάποιοι φοβούνται την αλήθεια.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζει την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της παραβίασης του απορρήτου ίδιας προφορικής συνομιλίας και χρήση παράνομης αποτύπωσης ίδιας προφορικής συνομιλίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.