ΠΑΦΟΣ: Μάθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από μαθητές

ΠΑΦΟΣ: Μάθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από μαθητές

Οι μαθητές και μαθήτριες του Νικολαϊδειου Γυμνασίου στην Πάφο συγκέντρωσαν πλαστικά πώματα και αγόρασαν τροχοκάθισμα σε συμπολίτη μας.

Το τροχοκάθισμα παραδόθηκε σήμερα (28/3) σε τελετή στο σχολείο.

Η Διεύθυνση του σχολείου χαιρέτησε την πράξη ανθρωπιάς των μαθητών σημειώνοντας πως αυτή στηρίζεται στα πλαίσια της καλλιέργειας του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς και του διαχρονικού στόχου της παιδείας. Την προσπάθεια στήριξε η Διεύθυνση της Εταιρείας ΚΕΟ.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE