ΠΑΦΟΣ: Έκρυβε την «πραμάτεια» του σε κρύπτη – Τον τσάκωσε η ΥΚΑΝ

ΠΑΦΟΣ: Έκρυβε την «πραμάτεια» του σε κρύπτη – Τον τσάκωσε η ΥΚΑΝ

Στη σύλληψη 41χρονου Βρετανού μόνιμου κάτοικου Κύπρου, προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η ΥΚΑΝ κατόπιν πληροφοριών που έλαβε, έθεσε υπό παρακολούθηση 41χρονο Βρετανός μόνιμο κάτοικος Πέγειας, τον οποίο ακολούθησαν σε άδειο χώρο στην επαρχία Πάφου.

Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 41χρονο να ανοίγει κρύπτη που είχε στο έδαφος και να βγάζει από αυτή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Τότε συνέλαβαν τον 41χρονο άνδρα, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης.

Στη συνέχεια, σε έρευνα στην κατοικία του, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης και κοκαϊνής, όπως επίσης και χρηματικό ποσό το οποίο φέρεται να είναι «απολαβές» από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE