Έκαναν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, θα ήταν ΤΡΕΛΟΙ αν τον έχαναν…

Έκαναν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, θα ήταν ΤΡΕΛΟΙ αν τον έχαναν…

Θα ήταν μεγάλη έκπληξη να μην… πλήρωνε τους Βέλγους η Ομόνοια, για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Κολοβού. 

Οι διοικούντες του τριφυλλιού έκαναν το αυτονόητο. Μιλάμε για 100 χιλιάρικα κι όχι για μισό εκατομμύριο ευρώ.

Έπιασαν και λίγο στον ύπνο τους δημοσιογράφους οι άνθρωποι του τριφυλλιού, αφού από χτες έστειλαν μήνυμα στην Μέχελεν ότι θα… τους εμβάσουν το ποσό που προνοεί η συμφωνία του Γενάρη.

Τον τελευταίο καιρό, είναι μερικά γεγονότα που «φωνάζουν» ότι ο Παπασταύρου, σιγά-σιγά βάζει σε… άλλα καλούπια την Ομόνοια.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.