Στήριξη στο έργο της ΔΕΑ από μέλη της γερμανικής Βουλής

Στήριξη στο έργο της ΔΕΑ από μέλη της γερμανικής Βουλής

Γερμανοί Βουλευτές επανέλαβαν την Παρασκευή 29/3 την μακροχρόνια στήριξη του γερμανικού Κοινοβουλίου (Μπούντεσταγκ) προς τη Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΑ, η κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Andrej Hunko, Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Γερμανίας-Κύπρου, την Lisa Paus και τον Johannes Schraps επισκέφτηκαν σήμερα το Ανθρωπολογικό εργαστήριο της ΔΕΑ και ενημερώθηκαν από τα τρία μέλη της Διερευνητικής Επιτροπής για την δικοινοτική φύση της ΔΕΑ, τα επιτεύγματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.
 
Τα μέλη της ΔΕΑ τόνισαν επίσης ότι καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες για εντοπισμό όλων των αγνοουμένων στο νησί, προστίθεται.
 
Η Γερμανία είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος δωρητής της ΔΕΑ σε διμερές επίπεδο, καταλήγει η ανακοίνωση.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για την Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για την Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE