Θετική εξέλιξη για Πουρσαϊτίδη ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ!

Θετική εξέλιξη για Πουρσαϊτίδη ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ!

Μία ευχάριστη είδηση επεφύλασσε για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη η σημερινή (29/03) απογευματινή προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας, ενόψει του Σαββατιάτικου (30/03, 18:30) αγώνα με αντίπαλο τον ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος».

Συγκεκριμένα, ο Τόνια Τισντέλ, ο οποίος ήταν αμφίβολος λόγω ενός μικροτραυματισμού, προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, η οποία παρεμπιπτόντως, θα ανακοινωθεί αργότερα από το γραφείο Τύπου των «ερυθρολεύκων».

Πρόκειται ασφαλώς για μία σημαντική εξέλιξη, αφού ο Τισντέλ είναι από τις βασικές μονάδες της Νέας Σαλαμίνας…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση, ανατροπές και αποφάσεις: Οι τρεις εξελίξεις που σημάδεψαν αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο

Ένταση, ανατροπές και αποφάσεις: Οι τρεις εξελίξεις που σημάδεψαν αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο

Μια εβδομάδα γεμάτη πολιτικές εξελίξεις, παρασκήνιο και θεσμικές διεργασίες ολοκληρώθηκε στην Κύπρο, αφήνοντας πίσω της ένα έντονο αποτύπωμα σε τρία διαφορετικά μέτωπα: τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές, τις αγροτικές κινητοποιήσεις και την πολύκροτη υπόθεση του «Κράτους Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE