ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγάλος αριθμός κροτίδων στην κατοχή 42χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγάλος αριθμός κροτίδων στην κατοχή 42χρονου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής (29/03), μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, διεξήγαγαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 42χρονου στη Λεμεσό.

Επίσης, έρευνα έγινε και σε ακινητοποιημένο όχημα ιδιοκτησίας του 42χρονου, το οποίο χρησιμοποιεί ως αποθήκη.


Κατά τις έρευνες, στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν 47 συνολικά κροτίδες, έξι εργοστασιακές επίγειες συσκευασίες εκτόξευσης βεγγαλικών, 8 μπαταρίες, καθώς επίσης και 10 συσκευασίες βιομηχανοποιημένου καπνού.


Εναντίον του 42χρονου εκδόθηκε  δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής και το ΤΑΕ Λεμεσού, συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE