«Πράσινο» φως στη Ρεάλ Μαδρίτης για το… νέο «Μπερναμπέου»! – Πότε ξεκινούν τα έργα

«Πράσινο» φως στη Ρεάλ Μαδρίτης για το… νέο «Μπερναμπέου»! – Πότε ξεκινούν τα έργα

Η Ρεάλ έλαβε άδεια από τις τοπικές αρχές της Μαδρίτης για να ξεκινήσουν τα έργα αναδιαμόρφωσης του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τον Μάιο θα ξεκινήσουν πιθανότατα τα έργα αναδιαμόρφωσης του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς η Ρεάλ πήρε άδεια από τις τοπικές αρχές για το τελικό πλάνο του γηπέδου.

Το συνολικό κόστος των εργασιών θα ανέλθει στα 575 εκατομμύρια ευρώ και σε αυτά υπολογίζονται η προσθήκη μεταλλικού περιβλήματος, νέας οροφής και άλλων έργων, όπως και η δημιουργία ενός ξενοδοχείου.

Τον Οκτώβριο του 2022 αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα, αν και μπορεί να διαρκέσουν μέχρι το 2023 ή το 2024.

Επίσης, θα μειωθεί η χωρητικότητα του γηπέδου κατά… μία θέση. Δηλαδή από 80.243 θα πάει στις 80.242.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE