Μας προκαλεί αναγούλα: Δείτε το εμετικό προφίλ του Έλληνα παιδεραστή στο Facebook (ΦΩΤΟ)

Μας προκαλεί αναγούλα: Δείτε το εμετικό προφίλ του Έλληνα παιδεραστή στο  Facebook (ΦΩΤΟ)

Με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνος Γεωργιαδάκης» εμφανιζόταν στο Facebook ο παιδόφιλος Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές, λίγο πριν βιάσει έναν 13χρονο.

Ανατριχιαστική είναι η μεγάλη φωτογραφία που έχει στο προφίλ του και η οποία φαίνεται να δείχνει έναν ανήλικο να πίνει ποτό σε μπαρ ενώ γύρω του είναι μαζεμένοι διάφοροι «ύποπτοι» τύποι.

Σύμφωνα με το «Έθνος», ακόμα και η λίστα φίλων του χρήστη, αποτελείται κατά κύριο λόγο από ανήλικα παιδιά, ενώ στις σελίδες που αρέσουν στον χρήστη εμφανίζονται δύο με τίτλο «ομοφυλόφιλοι νέοι 13-16» και «ομοφυλόφιλοι νέοι Greece».

Αυτό που σοκάρει ακόμη περισσότερο είναι η ανάρτηση που είχε κάνει στις 14 Φεβρουαρίου στην οποία έγραφε ωμά: «Ποιος μπέμπης είναι για π... σήμερα;» Προκαλεί επίσης το γεγονός ότι η εμετική δραστηριότητα του ήταν γνωστή στη γειτονιά που διατηρούσε το μίνι μάρκετ.

Μάλιστα πάνω στον τοίχο του καταστήματος του, κάποιοι είχαν γράψει πολλές φορές τη λέξη «παιδεραστής», την οποία έσβηναν οικείοι του.

Σοκάρει και το προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook

Σοκάρει και το προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook

«Τον είχαν καταλάβει. Όμως αντί να πάνε στην Αστυνομία έγραφαν παιδεραστής στο τοίχο» δηλώνει γείτονας του στην Espresso. Ωστόσο παραμένει άγνωστο με πόσα παιδιά τελικά είχε συναντηθεί από κοντά.

Lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE