Survivor: Απόφαση «βόμβα» για το Ελλάδα - Τουρκία

Survivor: Απόφαση «βόμβα»  για το Ελλάδα - Τουρκία

Η πτώση των ποσοστών τηλεθέασης στο Survivor σε σχέση με άλλες χρονιές, φαίνεται ότι προκαλεί αντιδράσεις και αλλαγές. Έτσι λοιπόν υπάρχει ξαφνική αλλαγή πλάνων του ριάλιτι επιβίωσης.

Δημοσίευμα του Peoplegreece, αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του ότι ελήφθη η απόφαση να αλλάξει εντελώς το περιεχόμενο του ριάλιτι, καταργώντας τη θεματική που θέλει ομάδα της Ελλάδας απέναντι σε άλλη της Τουρκίας και στα αγωνίσματα και στην επιβίωση.

Την Κυριακή (31/3) λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης αναμένεται να ανακοινώσει πως δεν θα υπάρχουν πλέον ελληνική και τουρκική ομάδα, αλλά οι ομάδες θα είναι ανάμεικτες και στα αγωνίσματα και στις παραλίες.

Έτσι λοιπόν αναμένεται ένας Έλληνας και ένας Τούρκος μέσα στην επόμενη εβδομάδα να επιλέξουν τους παίκτες των νέων ομάδων. Μετά από αυτή την αλλαγή, το Survivor θα προβάλλεται και κάθε Πέμπτη βράδυ, καθώς η παραγωγή πιστεύει πως θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE