Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δύο τροχαία – Ολισθηρό το οδόστρωμα λόγω βροχής

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δύο τροχαία – Ολισθηρό το οδόστρωμα λόγω βροχής

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας το πρωί του Σαββάτου (30/3).

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Τσιρείου Σταδίου, όταν ο οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Το άλλο ατύχημα, σημειώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, πλησίον της εξόδου της Μουτταγιάκας. Και σε αυτή την περίπτωση, όχημα προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Και στις δύο περιπτώσεις, φαίνεται ότι το ολισθηρό οδόστρωμα λόγω της βροχόπτωσης, συνέβαλε στην πρόκληση των ατυχημάτων.

Σημειώνεται ότι ευτυχώς, δεν υπήρξε κανένας σοβαρός τραυματισμός από τα ατυχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE