Ανατρεπτική πρόταση ΣΙΓΜΑ– Κωνσταντίνα και Νεκτάριος στο τιμόνι του «Όλα καλά»

Ανατρεπτική πρόταση ΣΙΓΜΑ– Κωνσταντίνα και Νεκτάριος στο τιμόνι του «Όλα καλά»

Μια, ομολογουμένως, ανατρεπτική πρόταση, φέρεται να έκανε το ΣΙΓΜΑ, στον Νεκτάριο Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το περιοδικό «Tv Mania», ο ποδοσφαιριστής της Δόξας και μέχρι πρότινος αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, δέχθηκε πρόταση από την διεύθυνση του ΣΙΓΜΑ για να ενταχθεί στο δυναμικό της εκπομπής «Όλα καλά» που παρουσιάζει η σύζυγός του.

Η πρόταση, αφορά την νέα σεζόν, στην οποία οι εκπομπή το πιθανότερο θα αλλάξει και ώρα μετάδοσης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που δέχθηκε, ενώ φέρεται να του προτάθηκε να αναλάβει και παρουσίαση αθλητικής εκπομπής.

Το ζεύγος, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, συζητά με το κανάλι τις λεπτομέρειες της πρότασης για την εκπομπή που θα επιστρέψει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με νέες ενότητες, άλλο σκηνικό και χωρίς την συμμετοχή πάνελ.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE