17χρονος χτύπησε διευθυντή σχολείου - Του θύμισε ότι έχει αποβληθεί

17χρονος χτύπησε διευθυντή σχολείου - Του θύμισε ότι έχει αποβληθεί

Ενας μαθητής, που πήγε στο σχολείο του στο Ηράκλειο, παρότι είχε αποβληθεί, δεν δίστασε να χτυπήσει τον διευθυντή του Λυκείου όταν του... θύμισε την τιμωρία του!

Παρότι ο μαθητής είχε πάρει αποβολή, αποφάσισε να πάει στο σχολείο. Οταν ο διευθυντής είδε τον 17χρονο, του θύμισε ότι είχε αποβληθεί.

Τότε, ο νεαρός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», κινήθηκε εναντίον του και τον χτύπησε, με συνέπεια να ζαλιστεί ο διευθυντής.

Ο εκπαιδευτικός υπέβαλε μήνυση και συνελήφθησαν τόσο ο 17χρονος όσο και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Για το απίστευτο περιστατικό, σύμφωνα με το iEfimerida.gr ενημερώθηκαν οι αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων προκειμένου να αποφασίσει την ποινή του μαθητή.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE