ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατεβάζουν χειρόφρενο οι οδηγοί λεωφορείων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατεβάζουν χειρόφρενο οι οδηγοί λεωφορείων

Αναστολή απεργιακών μέτρων στην εταιρεία λεωφορείων Λάρνακος «Ζήνων».

Αναστέλλονται τα απεργιακά μέτρα που είχαν προκηρυχθεί για την προσεχή Τρίτη, 2 Απριλίου, στην εταιρεία επιβατικών μεταφορών Λεωφορεία Λάρνακος «Ζήνων», που είχαν προκηρυχθεί λόγω της μη έγκαιρης καταβολής της μισθοδοσίας του μηνός Μαρτίου στους εργαζόμενους.

Κοινή ανακοίνωση από τις συντεχνίες ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ και η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ αναφέρει ότι κατόπιν διαβουλεύσεων με την εταιρεία Λεωφορεία Λάρνακος «Ζήνωνας», δόθηκε διαβεβαίωση ότι ο μισθός Μαρτίου θα καταβληθεί στους εργαζόμενους την ερχόμενη Τρίτη 2 Απριλίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE