ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατεβάζουν χειρόφρενο οι οδηγοί λεωφορείων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατεβάζουν χειρόφρενο οι οδηγοί λεωφορείων

Αναστολή απεργιακών μέτρων στην εταιρεία λεωφορείων Λάρνακος «Ζήνων».

Αναστέλλονται τα απεργιακά μέτρα που είχαν προκηρυχθεί για την προσεχή Τρίτη, 2 Απριλίου, στην εταιρεία επιβατικών μεταφορών Λεωφορεία Λάρνακος «Ζήνων», που είχαν προκηρυχθεί λόγω της μη έγκαιρης καταβολής της μισθοδοσίας του μηνός Μαρτίου στους εργαζόμενους.

Κοινή ανακοίνωση από τις συντεχνίες ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ και η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ αναφέρει ότι κατόπιν διαβουλεύσεων με την εταιρεία Λεωφορεία Λάρνακος «Ζήνωνας», δόθηκε διαβεβαίωση ότι ο μισθός Μαρτίου θα καταβληθεί στους εργαζόμενους την ερχόμενη Τρίτη 2 Απριλίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.