Eurovision 2019: Η Τάμτα «ξετρέλανε» τους Ισπανούς -Η χορογραφία που εντυπωσίασε – VIDEO

Eurovision 2019: Η Τάμτα «ξετρέλανε» τους Ισπανούς -Η χορογραφία που εντυπωσίασε – VIDEO

Τι κι αν μετρά μόλις μερικές μέρες κυκλοφορίας, το τραγούδι της Τάμτα για την Eurovision 2019 έχει γίνει ήδη viral.

Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει ήδη τις πρόβες για το τραγούδι «Replay» με το οποίο θα εκπροσωπήσει το νησί μας στην Eurovision και μας έχει ήδη δώσει μία γεύση για το πως θα εμφανιστεί στην σκηνή του Τελ Αβίβ.

Εντωμεταξύ, οι «eurofans» έχουν ήδη αρχίσει να ξετρελαίνονται, με τους Ισπανούς, μάλιστα, να έχουν κάνει και τη δική τους χορογραφία για το Replay.

Δύο χορευτές, σε μεγάλο τηλεοπτικό σόου της χώρας, χορογράφησαν και παρουσίασαν το τραγούδι «Replay» που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο κερδίζοντας τις  εντυπώσεις αλλά και το χειροκρότημα του κοινού.

Το βίντεο μετρά σχεδόν 24.000 views στο Youtube και δεκάδες σχόλια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE