ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Έγδαρε» το κατάστημα που δούλευε – Τον «τσάκωσε» η υπεύθυνη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Έγδαρε» το κατάστημα που δούλευε – Τον «τσάκωσε» η υπεύθυνη

Συνελήφθη 30χρονος για υπόθεση κλοπής.

Καταγγέλθηκε το βράδυ του Σαββάτου 30/03 στην Αστυνομία, από υπεύθυνη καταστήματος στη Λευκωσία, ότι με το τέλος της εργασίας τους, έγινε έλεγχος σε 30χρονο υπάλληλο του καταστήματος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν ένα πορτοφόλι και ένα άρωμα, περιουσία του εν λόγω καταστήματος.

Κατόπιν γραπτής συγκατάθεσής του, έγινε έρευνα και στην οικία του, κατά την οποία παρέδωσε 13 ρολόγια, 2 ζεύγη γυαλιά και 3 αρώματα, τα οποία φέρεται να παραδέχθηκε, ότι έκλεψε από το πιο πάνω κατάστημα.

Ο 30χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE