Ενημέρωση εάν θα διεξαχθεί κανονικά ο τελικός Ομόνοια 1948 – Πρόοδος Καλλιανών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση εάν θα διεξαχθεί κανονικά ο τελικός Ομόνοια 1948 – Πρόοδος Καλλιανών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση από την Ομόνοια 1948 αναφέρει:

«Μετά από επικοινωνία και συνεννόηση με την ομοσπονδία, ο σημερινός τελικός θα διεξαχθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Πάμε να σηκώσουμε το κύπελλο και να πανηγυρίσουμε μαζί το πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό μας επιτελείο αξίζουν την έντονη παρουσία και το χειροκρότημα μας.

Μαζευόμαστε από νωρίς στην ταβέρνα «ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ» (99354919) και αναχωρούμε με πορεία προς το γήπεδο η ώρα 14:30.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΣΕ ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΒΡΟΧΕΣ…».

Ανάρτηση και από την Πανσόλειο Ομοσπονδία αναφέρει:

«Μετά από επιθεώρηση που έγινε σήμερα στο γήπεδο Κακοπετριάς, ο σημερινός τελικός κυπέλλου μεταξύ των ομάδων της ΠΡΟΟΔΟΥ Καλιανών και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948, θα δεξαχθεί κανονικά και θα ξεκινήσει στις 3.30μμ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE