Θλίψη – Συλλυπητήρια ανακοίνωση από Ανόρθωση

Θλίψη – Συλλυπητήρια ανακοίνωση από Ανόρθωση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στο κ. Λάκη Παπαδόπουλο για το χαμό της γυναίκας του.

Ο κ. Παπαδόπουλος ήταν και παραμένει πιστός υποστηρικτής της Ανόρθωσης ενώ υπηρέτησε για πολλά χρόνια και σε διοικητικά συμβούλια.  Πιο συγκεκριμένα, είχε θητεύσει στη θέση του Αντιπροέδρου επί προεδρίας του επίτιμου Προέδρου κ. Κίκη Κωνσταντίνου από το 1989 και για επτά χρόνια, έχοντας συμβολή ώστε η Μεγάλη Κυρία να ξαναγίνει πρωταγωνίστρια στον χώρο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Η κηδεία θα τελεστεί την ερχόμενη Τετάρτη, 3 Απριλίου, στις 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό.  Συλλυπητήρια από τις 13:00 έως τις 14:00. Στη κηδεία θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE