Θλίψη – Συλλυπητήρια ανακοίνωση από Ανόρθωση

Θλίψη – Συλλυπητήρια ανακοίνωση από Ανόρθωση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στο κ. Λάκη Παπαδόπουλο για το χαμό της γυναίκας του.

Ο κ. Παπαδόπουλος ήταν και παραμένει πιστός υποστηρικτής της Ανόρθωσης ενώ υπηρέτησε για πολλά χρόνια και σε διοικητικά συμβούλια.  Πιο συγκεκριμένα, είχε θητεύσει στη θέση του Αντιπροέδρου επί προεδρίας του επίτιμου Προέδρου κ. Κίκη Κωνσταντίνου από το 1989 και για επτά χρόνια, έχοντας συμβολή ώστε η Μεγάλη Κυρία να ξαναγίνει πρωταγωνίστρια στον χώρο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Η κηδεία θα τελεστεί την ερχόμενη Τετάρτη, 3 Απριλίου, στις 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό.  Συλλυπητήρια από τις 13:00 έως τις 14:00. Στη κηδεία θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE