ΜΠΟΥΝΙΕΣ και σκισμένες φανέλες μετά το τέλος του μεγάλου σκωτσέζικου ντέρμπι!

ΜΠΟΥΝΙΕΣ και σκισμένες φανέλες μετά το τέλος του μεγάλου σκωτσέζικου ντέρμπι!

Διαπληκτισμοί ξέσπασαν μετά το φινάλε του μεγάλου σκωτσέζικου ντέρμπι ανάμεσα σε παίκτες της Ρέιντζερς και της Σέλτικ.

Μπουνιές και σκισμένες φανέλες ήταν το αποτέλεσμα του «Old Firm», που έγινε στη Γλασκώβη.

Μετά από ένα ματς που η ένταση χτύπησε κόκκινο, οι παίκτες της Σέλτικ άρχισαν να πανηγυρίζουν, όμως για τους παίκτες της Ρέιντζερς δεν είχε τελειώσει τίποτα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Άντι Χάλιντεϊ πλησίασε με άγριες διαθέσεις τον αρχηγό των Κελτών, Σκοτ Μπράουν και τον τερματοφύλακα Σκοτ Μπέιν, με την… μανούρα να ξεκινάει.

Αμέσως πλησίασαν αρκετοί παίκτες, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τα… σκάγια να παίρνουν τον Τζέιμς Ταβέρνιέρ και τον Μίκαελ Λούστιγκ.

Μόλις τα πνεύματα ηρέμησαν, οι παίκτες της Σέλτικ γνώρισαν την απόλυτη αποθέωση από τον κόσμο, που γέμισε το «Σέλτικ Παρκ».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.