ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό στα social με τη σύζυγο του «Σίφο» και Ανορθωσιάτη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό στα social με τη σύζυγο του «Σίφο» και Ανορθωσιάτη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Χριστίνα Μάρσελλου, σύζυγος του παίκτη της Ανόρθωσης Γκόρντον Σίλντενφελντ αποκάλυψε ένα απίστευτο σκηνικό στα social με οπαδό της Κυρίας.

Συγκεκριμένα κάποιος Αλέξανδρος, της έστελνε μηνύματα για να πείσει τον άνδρα της να παραμείνει στο δυναμικό της Αμμοχωστιανής ομάδας και μάλιστα την κάλεσε και διαδικτυακά.

Να θυμίσουμε πως σήμερα (31/3) έγινε γνωστή από την Ανόρθωση η ανανέωση συμβολαίου του Κροάτη αμυντικού (δείτε ΕΔΩ).

Η ανάρτηση της:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE