Πωλήθηκε ο πρώην «Ορφανίδης» - Πλήρωσε με bitcoin o αγοραστής και θέλει να παραμείνει ανώνυμος

Πωλήθηκε ο πρώην «Ορφανίδης» - Πλήρωσε με bitcoin o αγοραστής και θέλει να παραμείνει ανώνυμος

Το πρώην εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας πωλήθηκε σε «ανώνυμο» αγοραστή που ήταν πρόθυμος να πληρώσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ώστε να το αποκτήσει.

Πωλήθηκε το πιο γνωστό και το πιο ακριβό ακίνητο της Τράπεζας Κύπρου, καθώς ο «Ορφανίδης», το πρώην εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας που βρίσκεται στην περιοχή Στροβόλου, βρήκε αγοραστή.

Η τιμή του - που ανερχόταν στα 34 εκατ. ευρώ - το καθιστούσε ως το ακριβότερο ακίνητο της Τράπεζας Κύπρου, το οποίο αν και ήταν από τα πρώτα ακίνητα που καταχωρήθηκαν στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων της τράπεζας, εντούτοις παρέμενε απούλητο για χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE