KATEXOMENA – ΝΕΚΡΗ 46ΧΡΟΝΗ: «Σκότωσες την μητέρα μου» - Εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση

KATEXOMENA – ΝΕΚΡΗ 46ΧΡΟΝΗ: «Σκότωσες την μητέρα μου» - Εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση

Η οικογένεια της 46χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στα κατεχόμενα, κατηγορεί τον σύζυγό της για φόνο.

Όπως αναφέρει η Havadiskibris, οι οικείοι της 46χρονης, ισχυρίστηκαν ότι η γυναίκα εντοπίστηκε με γρασαρίσματα στο πρόσωπο, με ουλή στον λαιμό και το σώμα της ήταν γεμάτο μώλωπες και πρησμένο.

Η τ/κ ιστοσελίδα, αναφέρει επίσης ότι, το ένα εκ των δύο παιδιών της 46χρονης, όταν βρήκε τον πατέρα του να κάθετε στην αυλή του σπιτιού του φώναξε: «σκότωσες την μητέρα μου». Ωστόσο ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, φέρεται να απέρριψε τους ισχυρισμούς με μια σκληρή στάση.

Πάντως, πρόσωπα της οικογένειας της 46χρονης, ισχυρίζονται ότι ανάμεσα στο ζεύγος υπήρξαν ξανά περιστατικά βίας.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της 46χρονης αναμένονται να απαντηθούν μέσω της νεκροτομής.

Θυμίζουμε ότι ο σύζυγός της, κλήθηκε για κατάθεση στην «αστυνομία» λόγω του ότι φαίνεται πως εξετάζεται η εγκληματική ενέργεια σε βάρος της 46χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE