ΚΥΠΡΟΣ: Έβαλαν «αγγελία» ότι ψάχνουν κοπέλα σε κάδο απορριμμάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έβαλαν «αγγελία» ότι ψάχνουν κοπέλα σε κάδο απορριμμάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε κάλαθο σκουπιδιών τοποθετήθηκε αγγελία, η οποία είναι γραμμένη στα greeklish και σκοπό έχει να βρεθεί κοπέλα για μια γιαγιά.

Όπως θα δείτε στην φωτογραφία που δημοσίευσε η ομάδα «I Love Cyprus», στην… αγγελία που είναι γραμμένη χειρόγραφα, αναζητείται κοπέλα για γιαγιά, λογικά για να την φροντίζει και να την βοηθά στο σπίτι.

Το σημείωμα, είναι γραμμένο στα greeklish ενώ υπάρχει και γραμματικό λάθος.

Αντί «θέλει» γράφει «τέλει», λέξη την οποία πολλές φορές προφέρουν λάθος οι αλλοδαποί που μιλούν ελληνικά. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί με διάφορους τρόπους.

Τώρα, αν η αγγελία είναι σοβαρή και όχι φάρσα, μόνο αυτός που την τοποθέτησε μπορεί να ξέρει ή και η κοπέλα που θα πάρει, αν πάρει κάποια την δουλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE