Οι γυναίκες που «ρίχνουν» τα social media με ένα κλικ

Οι γυναίκες που «ρίχνουν» τα social media με ένα κλικ

Οι λεγόμενες Social Media Influencers με εκατομμύρια followers σε όλο τον κόσμο.

Το μερίδιο των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο ή κατέχουν ένα smartphone συνεχίζει να επεκτείνεται στον αναπτυσσόμενο κόσμο και παραμένει υψηλό στις ανεπτυγμένες χώρες, ενώ τα κοινωνικά μέσα είναι σήμερα ίσως το πιο ισχυρό μέσο προβολής των ανθρώπων αλλά και των επιχειρήσεων.

Η νέα γενιά των δημοσιογράφων, των bloggers και των influencers με διαδικτυακά «εργαλεία» όπως το Facebook, το Instagram, το YouTube και το Twitter μπορούν εύκολα να προσελκύουν όλα τα «βλέμματα», κάνοντας τις εταιρείες και τις διαφημιστικές επιχειρήσεις να «τρίβουν» τα χέρια τους. Προσωπικές στιγμές, φίλοι, ρούχα, διακοπές, επαγγελματικές συνεργασίες, επιτυχίες, όλα καταγράφονται μέσω αναρτήσεων, με κύριο σκοπό την προβολή, η οποία, στη συνέχεια, θα «φέρει» πολλές προτάσεις, αλλά και χρήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE