ΜAKAΒΡΙΟ – Οπαδός ξέθαψε το κρανίο του παππού του για τη φιέστα τίτλου

ΜAKAΒΡΙΟ –  Οπαδός ξέθαψε το κρανίο του παππού του για τη φιέστα τίτλου

Ένας οπαδός της Ράσινγκ Κλουμπ αποφάσισε να κάνει εκταφή στο σώμα του νεκρού παππού του και να περιφέρει το κρανίο του στην φιέστα τίτλου της ομάδας από την Αβεγιανέδα.

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στην Αργεντινή. Η Ράσινγκ Κλουμπ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην χώρα και ένας οπαδός της «ακαδημίας» αποφάσισε να το γιορτάσει με έναν μακάβριο τρόπο. Ο Γκαμπριέλ Αράντα αποφάσισε να κάνει εκταφή στο σώμα του παππού του και να εμφανιστεί στην φιέστα τίτλου, με το κρανίο του ανά χείρας, σε μία ιστορία που έχει γίνει viral στα social media. Τι υποστήριξε ο οπαδός της Ράσινγκ; «Είμαι σίγουρος ότι ο παππούς μου που ήταν φανατικός οπαδός της Ράσινγκ δεν θα ήθελε να χάσει μία τέτοια γιορτή, γι’ αυτό τον έφερα εδώ για να την παρακολουθήσει κι αυτός»!

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE