Ο Δώρος τρολάρει την Αθηνά στο Instagram - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Δώρος τρολάρει την Αθηνά στο Instagram - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο Power of love και η σχέση τους καλά κρατεί.

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους ποστάρουν συχνά κοινές τους φωτογραφίες στα social media, ενώ κάνουν και πολλά ταξίδια.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης, ευχήθηκε «Καλό Μήνα» στους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από την παραμονή του στο παιχνίδι, αλλά και τις ατάκες της αγαπημένης του, προκαλώντας κύματα γέλιου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE