ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με 3άρα η 11η νίκη της και με ΚΟΚΚΙΝΗ Ουζόχο

Με 3άρα η 11η νίκη της και με ΚΟΚΚΙΝΗ Ουζόχο

Την 11η της νίκη για το φετινό πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας πήρε το βράδυ της Πρωταπριλιάς η Ανόρθωση.

Η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Αλκή Ορόκλινη με 3-0 για την 4η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος για τον β΄ όμιλο.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Νωρίς άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι η Ανόρθωση.  Ήταν το 5ο λεπτό όταν ο Μπεσάτ με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής έφερε τον Πάρντο να αποκρούει ασταθώς την μπάλα και αυτή να στρέφεται και να αναπαύεται προς τα δίκτυα της Αλκής Ορόκλινη.

Το γκολ αυτό βοήθησε στο να γίνει ανοικτό παιχνίδι στη συνέχεια, με την «Κυρία» να δείχνει από νωρίς τη θέληση για να γίνει αυτή το «αφεντικό».

Στο 22ο λεπτό με κοντινή προβολή ο Ντούρις έκανε το 2-0.

Με το γκολ η Ανόρθωση είδε τον Ουζόχο να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα του Ουζόχο.

Όπως ενημέρωσε το συνδρομητικό κανάλι της Cytavision, ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο, πανηγύρισε με χειρονομία προς την κερκίδα που ήταν οι λιγοστοί φίλοι της Αλκής Ορόκλινη.  Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον βοηθό διαιτητή, όπου το μετέφερε στον διαιτητή, Γιώργο Νικολάου, με τον τελευταίο να του βγάζει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Από το 23ο λεπτό η Ανόρθωση συνέχισε με 10 παίκτες, αλλά αυτό δεν πτόησε τους παίκτες που με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Πράνιτς με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε και η Αλκή να σημείωνε κάποιο γκολ, αλλά στην πιο μεγάλη της φάση, στο 33ο λεπτό, είδε την μπάλα να σταματάει δυο φορές στα δοκάρια της γηπεδούχου ομάδας.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με τις αλλαγές αλλά και με το παιχνίδι ήδη να έχει κριθεί με το σκορ του πρώτου 45λεπτου, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Ανόρθωση να διατηρεί χωρίς προβλήματα το προβάδισμα με τρία γκολ.

Η Αλκή δημιούργησε κάποιες φάσεις, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.  Ορισμένα άστοχα σουτ, αλλά και κάποια που δεν έφεραν δυσκολίες για τον Δημητρίου, το 3-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Γιώργου Νικολάου.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Γιούργκεν Στρέπελ): Ουζόχο, Στρούνα, Αρτυματάς, Σίλντενφελντ, Μπεσάτ, Βίκτορ, Κοφί, Πράνιτς (67΄ Ιωάννου), Κυριάκου (71΄ Μικελτάντζε), Στεφανέλι (24΄ Δημητρίου), Ντούρις

ΑΛΚΗ (Κώστας Σακκάς): Πάρντο, Κυπριανού, Σερφά, Φλόρες, Σταρόκιν (32΄ Χαρή), Ακόστα, Γκαντάτσια (67΄ Κωνσταντίνου), Σπόλιαριτς, Μπελαμεϊρί, Τριμπό (46΄ Μπανταρά), Ιβάν Κάρλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:

Αρτυματάς – Ακόστα, Φλόρες (3η)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Ουζόχο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Καταγγελία στην Αστυνομία για ανάρτηση φωτογραφίας με παιδιά - Έρευνα για αδικήματα ρατσισμού

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;



Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος αλλοδαπός, φερόμενος ως δράστης της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες Τρίτη, 2 Ιουλίου, σε οικία στον Στρόβολο εναντίον αλλοδαπής οικιακής βοηθού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top