Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (2/4) ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής.

Ο Βασίλης Λυριτζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο λόγω καρκίνου.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο επί χρόνια συνεργάτης του Δημήτρης Οικονόμου.

*Πιο κάτω σχετικό tweet του Δημήτρη Οικονόμου:

«Είναι σαν να έχασα τον αδερφό μου. Είναι ένα πάρα πολύ βαρύ πλήγμα για μένα, αυτό μόνο μπορώ να πω» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Η επιδείνωση της υγείας του υπήρξε ραγδαία τον τελευταίο μήνα» αποκάλυψε στη συνέχεια μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Οικονόμου.

Ο δημοσιογράφος, από το 1989 ήταν συνοδοιπόρος του Βασίλη Λυριτζή και κουμπάρος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE