Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (2/4) ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής.

Ο Βασίλης Λυριτζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο λόγω καρκίνου.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο επί χρόνια συνεργάτης του Δημήτρης Οικονόμου.

*Πιο κάτω σχετικό tweet του Δημήτρη Οικονόμου:

«Είναι σαν να έχασα τον αδερφό μου. Είναι ένα πάρα πολύ βαρύ πλήγμα για μένα, αυτό μόνο μπορώ να πω» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Η επιδείνωση της υγείας του υπήρξε ραγδαία τον τελευταίο μήνα» αποκάλυψε στη συνέχεια μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Οικονόμου.

Ο δημοσιογράφος, από το 1989 ήταν συνοδοιπόρος του Βασίλη Λυριτζή και κουμπάρος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

Ο αναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του ευθεία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετούνται, εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE