ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο Ουζόχο… Με τους ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ κάνουμε κάτι;

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο Ουζόχο… Με τους ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ κάνουμε κάτι;

Παρακολουθούσα από την τηλεόραση το ματς μεταξύ της Ανόρθωσης και της Αλκής. Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα κι εγώ από την αντίδραση και τις χειρονομίες του Ουζόχο. Σωστά ο διαιτητής τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα. 

Χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα, μετά τη λήξη του αγώνα, για να μάθουμε ότι τον «τσίγκλισαν» με ρατσιστικές συμπεριφορές κάποιοι οπαδοί της Αλκής, τον Νιγηριανό πορτιέρο.

Θα ήταν ψυχοπαθής ο άνθρωπος, να αντιδρούσε με τέτοιο τρόπο, χωρίς να υπάρχει σημαντική αφορμή. Κι όταν το σκορ είχε γίνει 2-0 για την ομάδα του.

Φυσικά κι όφειλε ο Ουζόχο, να μην αντιδράσει, αλλά δεν πρέπει να περνούν στο ντούκου οι τύποι που πιθηκίζουν πάνω στις κερκίδες.

Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο κάποιες ομάδες, όπως νομίζαμε. Το πιστεύεται δεν το πιστεύεται, αυτοί που ήθελαν να τους ρίξει μπανάνα ο Ουζόχο (τούτο έπρεπε να τους κάμει), ήταν οπαδοί της Αλκής.

Αποδεικνύεται ότι ο ρατσισμός στην βραχονησίδα είναι παντού.

Y.Γ. Είχα κάνει και μια ανάρτηση στο Facebook, μερικά λεπτά μετά την αποβολή του Ουζόχο, με την οποία ουσιαστικά «κάκιζα» εκ των προτέρων τους «πολιτισμένους» οπαδούς της Αλκής. Mερικοί «ακόλουθοι» του λογαριασμού μου, βιάστηκαν μάλιστα να με αποπάρουν…

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE