Με τον Γκαστόν θα είναι αλλιώς

Με τον Γκαστόν θα είναι αλλιώς

Η ώρα για την επιστροφή του Γκαστόν Σανγκόι στα γήπεδα πλησιάζει και η ψυχοφθόρος διαδικασία για τον Αργεντινό να βλέπει την ομάδα του και να μην μπορεί να βοηθήσει τελειώνει.

Ο Σανγκόι από τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ θα μπορεί να υπολογίζεται στο πλάνο του Ιοάν Αντόνε και το θέμα που απασχολεί τον Ρουμάνο τεχνικό είναι να μην έχει επηρεαστεί ο ποδοσφαιριστής από το γεγονός ότι δεν ήταν σε δράση και πιθανόν να έχασε τον αγωνιστικό ρου ρυθμό.

Με τον Σανγκόι ο Απόλλωνας γίνεται ακόμα πιο ισχυρός και ποιοτικός για να διεκδικήσει τους ψηλούς του στόχους. Ο Αργεντινός επιστρέφει σε κρίσιμη περίοδο και οι «γαλάζιοι» αποκτούν μεγαλύτερη δυναμική με την παρουσία του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE