Καλεί σε διάλογο την ΕΜΕΛ το Υπουργείο Μεταφορών

Καλεί σε διάλογο την ΕΜΕΛ το Υπουργείο Μεταφορών

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων εκφράζει τη λύπη του για την απόφαση της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ), να κατέλθει σε επ΄ αόριστο απεργία και την καλεί όπως προβεί άμεσα σε δεύτερες σκέψεις και επανέλθει σε διάλογο, με στόχο τη συνέχιση της παροχής των υπηρεσιών της.

Σημειώνει ότι «το περιεχόμενο της ανακοίνωσης  με ημερομηνία 1η Απριλίου 2019, που εξέδωσε η εταιρεία, για να αιτιολογήσει την απόφαση της, προκαλεί έκπληξη και δεν ανταποκρίνεται σε καμιά περίπτωση, στην πραγματικότητα».

Το Υπουργείο εκφράζει τις απολογίες του προς το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που υφίσταται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE