Οι Κύπριες που εντυπωσίασαν στο φετινό MadWalk– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι Κύπριες που εντυπωσίασαν στο φετινό MadWalk– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λαμπερή ήταν η βραδιά της Δευτέρας (1/4) στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, όπου διοργανώθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά το δημοφιλές fashion music project.

To MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project περιλάμβανε εντυπωσιακά fashion show, στα οποία περπάτησαν hot ονόματα της ελληνικής σκηνής, ενώ δεν έλειψαν και τα υπέροχα ντουέτα από δημοφιλείς καλλιτέχνες και ηθοποιούς που ερμήνευσαν υπέροχα ελληνική τραγούδια σε διασκευή.

Παρουσιάτρια της βραδιάς, ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Από την λαμπερή βραδιά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και Κύπριες επώνυμες.

Όπως θα δείτε στις πιο κάτω φωτογραφίες, το παρόν του έδωσαν η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ήβη Αδάμου, η Μαριέλα Σαββίδη και η Μαρίνα Τζιανγουρθ. 

Ομολογουμένως και οι τέσσερις ήταν εντυπωσιακές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.