Απάντηση από την επίσημη Αλκή για Ουζόχο – «Δεν θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες»

Απάντηση από την επίσημη Αλκή για Ουζόχο – «Δεν θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες»

Ανακοίνωση από την Αλκή για τα περί ρατσιστικής συμπεριφοράς από μερίδα οπαδών της «Αθάνατης», προς τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο.

Αναλυτικά:

«Το χθεσινό παιχνίδι με την Ανόρθωση, άφησε σε όλους μας πικρή γεύση. Τόσο για την εμφάνιση και την ήττα της ομάδας μας σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα, αλλά κυρίως για όσα ακολούθησαν. Προς αυτό, θα θέλαμε να επισημάνουμε κάποια σημαντικά ζητήματα.

Η διοίκηση της ομάδας μας είναι αποφασισμένη να απομακρύνει τέτοιου είδους συμπεριφορές από τα γήπεδα, εάν αυτό αποδειχτεί.

Δεν συμμεριζόμαστε κάποιες συμπεριφορές που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα από διάφορους και θέλουμε να τονίσουμε με τον πλέον δυναμικό τρόπο, ότι η Αλκή θα συνεχίσει να παλεύει για το καλύτερο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Οι δικές μας πληροφορίες, αναφέρουν ότι στη συγκεκριμένη φάση δεν έγινε ρατσιστική επίθεση προς τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, έπειτα από έρευνα που διεξήγαγε η διοίκηση της ομάδας μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φίλοι μας χειροκρότησαν τον Ουζόχο, όταν ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του και αυτό ΔΕΝ το επεσήμανε κάποιος.

Δεν είμαστε ελέφαντες και δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία να το αποδείξουμε αυτό σε κανέναν.

Επίσης, η Αλκή προσπαθεί με τη δράση της, να στέλνει μηνύματα ενάντια στον ρατσισμό, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο φαινόμενο μολύνει την κοινωνία μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE