Πήρε… «ΣΚΟΥΠΑ» ο Φανιέρος – Τέλος ο Χρύσης και άλλοι δύο – ΝΕΟ πόστο για Ταραλίδη!

Πήρε… «ΣΚΟΥΠΑ» ο Φανιέρος – Τέλος ο Χρύσης και άλλοι δύο – ΝΕΟ πόστο για Ταραλίδη!

Η βαριά ήττα από τη Δόξα έφερε εξελίξεις στον Ερμή, ο οποίος ανακοίνωσε τρεις ακόμη αποχωρήσεις, αλλά και το… νέο πόστο του Γιάννη Ταραλίδη!

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι από σήμερα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ και Υπεύθυνος του Αγωνιστικού Σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αναλαμβάνει ο Γιάννης Ταραλίδης.

Επίσης, έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει με την ομάδα μας οι:

ΧΡΥΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (2ος ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ)
FRANCIS N GANGA (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ),

τους οποίους ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που παρείχαν στην ομάδα μας.

Προσωρινά τη θέση του προπονητή, αναλαμβάνει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.