Κατεχόμενη Κερύνεια: Νεκρός στο σπίτι του εντοπίστηκε 67χρονος

Κατεχόμενη Κερύνεια: Νεκρός στο σπίτι του εντοπίστηκε 67χρονος

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο κατεχόμενο χωρίο Βασίλεια από το θάνατο 67χρονου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον τ/κ τύπο ήταν γύρω στις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 1ης Απριλίου όταν οι λεγόμενες αρχές του ψευδοκράτους εντόπισαν νεκρό στο σπίτι του τον 67χρονο Howord Melton Betteley.

Η σορός του μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο με τη σκηνή να αποκλείεται από την λεγόμενη αστυνομία όπου και κατά μετά τις έρευνες το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας φαντάζει απομακρυσμένο.

Η λεγόμενη αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες ώστε να διαφανεί τι "έσπρωξε" τον άτυχο άντρα στο θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE