Φονος στον κατεχόμενο Γερόλακκο- Νεκρή εντοπίστηκε 47χρονη- Κύριος ύποπτος ο άντρας της

Φονος στον κατεχόμενο Γερόλακκο- Νεκρή εντοπίστηκε 47χρονη- Κύριος ύποπτος ο άντρας της

Μεγάλη έκταση στον τ/κ Τύπο δίνεται στον θάνατο 47χρονης στο κατεχόμενο Γερόλακκο. Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία η γυναίκα στραγγαλίστηκε και λόγω ασφυξίας άφησε την τελευταία της πνοή.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τα δημοσίευμα το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου με την 47χρονη Hace Ulaş, να εντοπίζεται αναίσθητη στο σαλόνι του σπιτιού γύρω στις 13:00 από την 18χρονη κόρη της και αμέσως να ειδοποιείται ασθενοφόρο και 'Αστυνομία'.

Μετά από τις έρευνες της ψευδοαστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 46χρονου συζύγου της, ο οποίος και μεταφέρθηκε σε λεγόμενο «δικαστήριο» που διέταξε την προσωποκράτησή του για τρεις ημέρες με τον ίδιο να υποστηρίζει ενώπιον του «Δικαστή»: «Δεν το έκανα εγώ».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας η άτυχη 47χρονη έχασε τη ζωή της από ασφυξία και εικάζεται ότι στραγγαλίστηκε και πέθανε στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος φαίνεται το τελευταίο διάστημα να την απειλούσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE