Στον τελικό ο Λούης Τσάτουμας

Στον τελικό ο Λούης Τσάτουμας

Με πρόκριση σε τελικό άρχισε για την Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πράγα.Ο Λούης Τσάτουμας με άλμα στα 7.90 προκρίθηκε στον τελικό του μήκους, έχοντας φετινή επίδοση που μπορεί να του εξασφαλίσει μετάλλιο στον τελικό.

Ο Λούης έκανε το πρώτο του άλμα στα 7.62 πατώντας πολύ πίσω, από τη γνωστή ανασφάλεια των άκυρων. Στο δεύτερο, ελαττώνοντας την ταχύτητα στη φορά του, πάτησε σχεδόν τέλεια και προσγειώθηκε στα 7 μέτρα και 90 εκατοστά.

 Στο τρίτο και τελευταίο του άλμα είχε ήδη προκριθεί και δεν το έκανε για να φυλάξει δυνάμεις. Μεγάλη έκπληξη ο αποκλεισμός του Γάλλου Γκομίς με άλμα στα 7.64 , ενώ είχαν προηγηθεί δυο άκυρα.Ο τελικός του μήκους γίνεται αύριο στις 18.55.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ανατροπή με την κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο - Ποιος ο λόγος αναβολής - Αναμένεται ανακοίνωση των ΗΕ

VIDEO - Ανατροπή με την κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο - Ποιος ο λόγος αναβολής - Αναμένεται ανακοίνωση των ΗΕ

Στον αέρα η επίσκεψη της προσωπικής απεσταλμένης  του Γενικόυ Γραμματέα,  Μαρίας Άνχελα Ολγκίν η οποία ήταν προγραμματισμένο να φθάσει αύριο στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE