Κανονικό το γκολ του ΑΠΟΕΛ και η ΑΝΑΛΥΣΗ όλων των αμφισβητούμενων φάσεων!

Κανονικό το γκολ του ΑΠΟΕΛ και η ΑΝΑΛΥΣΗ όλων των αμφισβητούμενων φάσεων!

Στην εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104 ανέλυσε τη διαιτησία του Γιαννάκη Αναστασίου στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια ο Γιαννάκης Κυπριανίδης.

Οι τοποθετήσεις του πρώην διεθνή διαιτητή:

«Στο 6΄ σωστά ανακόπηκε για οφσάιντ επιθετική ενέργεια της Ομόνοιας. Στο 8΄ ήρθε το γκολ του ΑΠΟΕΛ. Φαίνεται ότι ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ ο σκόρερ Καρλάο όταν έγινε η σέντρα δεν ήταν πλήρως καλυμμένος. Αν ο βοηθός δεν είναι σίγουρος δεν είναι λάθος να αφήσει τον επιτιθέμενο και πρέπει να το ξέρουν οι ομάδες όταν δέχονται αλλά και όταν βάζουν γκολ. Βάσει των οδηγιών που έχουν οι βοηθοί σωστά έπραξε ο βοηθός Πέτρος Πέτρου.  Έκρινε ότι ήταν καλυμμένος ο παίκτης. Το 10΄ ο δεύτερος βοηθός Νίκος Εγγλέζου σταμάτησε τον Ραμίρεζ που ήταν καλυμμένος. Ο Μαυρίας ζήτησε ένα φάουλ. Ο Καζού ύψωσε το πόδι μέχρι το κεφάλι του. Είτε τον βρήκε, είτε όχι είναι παράβαση. Έγινε μπροστά στον δεύτερο βοηθό και στον διαιτητή και λανθασμένα δεν δόθηκε παράβαση. Στο 28΄ ο Βύντρα κρατούσε αγκαλιά ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ στην περιοχή της Ομόνοιας. Η μπάλα ήταν σταματημένη για να εκτελεστεί κόρνερ. Έπρεπε να γίνουν παρατηρήσεις στον Βύντρα. Αν είχε εκτελεστεί το κόρνερ θα ήταν πέναλτι. Σωστά ο Βύντρα κιτρινίστηκε στην συνέχεια. Στο 45΄ έγινε μια φάση με τον Ζαχίντ στην περιοχή, ήταν με τον Κούσουλο και δεν φάνηκε παράβαση στην περιοχή της Ομόνοιας. Στο 58΄ σωστά ανακόπηκε οφσάιντ το ΑΠΟΕΛ. Στο 69΄ ανακόπηκε σωστά ο Νατέλ για οφσάιντ. Στο 77΄ ζήτησε φάουλ ο Τάμαρι. Στους ελιγμούς τους χτύπησε ο ίδιος στον Γκόμες, δεν υπήρχε παράβαση. Στα τελευταία παιχνίδια του έδειξε βελτίωση ο Γιάννης Αναστασίου και εξαρτάται από αυτόν να έχει και συνέχεια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE