Να αφήσει πίσω του τις ήττες και να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση

Να αφήσει πίσω του τις ήττες και να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει αύριο (3/4) την ΑΕΛ στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης.

Το συγκρότημα του Αυγουστή καλείται να αφήσει πίσω του τις ήττες στο πρωτάθλημα και να γυρίσει το τσιπάκι σε κλίμα κυπέλλου. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού παίζουν ως τυπικά γηπεδούχοι και αυτό σε διπλές αναμετρήσεις έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Οφείλουν να μπουν πειθαρχημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο να είναι συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα παθιασμένη και ποιοτική που επιθυμεί και αυτή με τη σειρά της την πρόκριση σε ένα τελικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE