ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκε να ξεθάβει ουσίες από οικόπεδο – Δεν κατάλαβε ότι παρακολουθείτο

ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκε να ξεθάβει ουσίες από οικόπεδο – Δεν κατάλαβε ότι παρακολουθείτο

Στην σύλληψη 34χρονου προχώρησε η ΥΚΑΝ Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε να ξεθάβει ναρκωτικά από οικόπεδο, το βράδυ της Τρίτης (2/4).

Το βράδυ της Τρίτης (2/4) 34χρονος εθεάθη σε άδειο οικόπεδο στην βιομηχανική περιοχή Γεροσκήπου, που η ΥΚΑΝ Πάφου, είχε θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση.

Ο 34χρονος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να ξεθάβει ποσότητα κάνναβης από το έδαφος του οικοπέδου.

Η ποσότητα κάνναβης που ξέθαψε ο 34χρονος ήταν ποσότητας 124γρ.

Στην κατοχή του 34χρονου εντοπίστηκαν και 380 ευρώ, ενώ ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την ποσότητα κάνναβης.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, πραγματοποίησαν έρευνες τόσο στο όχημα του 34χρονου όσο και σε υποστατικά του, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE