ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους είδαν χωρίς νούμερα και τους οδήγησαν στα κλοπιμαία – Χειροπέδες σε ανήλικους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους είδαν χωρίς νούμερα και τους οδήγησαν στα κλοπιμαία – Χειροπέδες σε ανήλικους

Συλλήψεις για διάρρηξη κτιρίου και κλοπή μοτοσικλετών.

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ενώ βρίσκονταν την Τετάρτη 03/04 τα ξημερώματα σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της Λεμεσού, αντιλήφθηκαν δύο νεαρά πρόσωπα,  να έχουν στην κατοχή τους ένα μοτοποδήλατο, το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής.

Με την άφιξη των μελών της Αστυνομίας, οι δύο νεαροί εγκατέλειψαν το μοτοποδήλατο και τράπηκαν σε φυγή με σκοπό να διαφύγουν.

Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν ανέκοψαν και ακινητοποίησαν τα δύο νεαρά πρόσωπα.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 16χρονο και 15χρονο.

Από περαιτέρω εξετάσεις, που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι το εν λόγω μοτοποδήλατο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο, ενώ σε έρευνα, στη θήκη του καθίσματος του μοτοποδηλάτου ανευρέθηκαν πέντε κατσαβίδια, μια πένσα και πέντε σουηδικά κλειδιά.

Οι δύο νεαροί, συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του 15χρονου, ανευρέθηκε και δεύτερη μοτοσικλέτα, η οποία επίσης είχε δηλωθεί ως κλοπιμαία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE